Onze diensten

U kunt bij ons uit een heel scala aan diensten kiezen. Hieronder de belangrijkste zaken, mocht u toch nog vragen hebben of wij iets kunnen, vraag het ons gerust!

Verkoop

Wij verkopen alle auto’s nieuw en gebruikt. Uiteraard voert Suzuki de boventoon, we zijn ten slotte niet voor niets 30 jaar dealer geweest. Maar welk merk auto u ook bij ons wilt kopen, wij zorgen dat u altijd een passende en scherpe aanbieding krijgt. Ook voor gebruikte auto’s kunt u bij ons terecht. Naast de keus die u kunt maken uit de bij ons aanwezige auto’s, gaan wij ook graag op zoek voor u naar een passende auto. U heeft bij ons de zekerheid dat de auto goed wordt gecheckt voor de aankoop, u krijgt minimaal 12 maanden garantie en onze uitmuntende service erbij. Voor u het voordeel dat u niet het hele land hoeft door te rijden op zoek naar een geschikte auto, met mogelijk alle narigheid van dien in geval van garantie.

Werkplaats

Al jaren hebben wij onze werkplaats ingericht voor onderhoud aan alle merken auto’s. Ook onze monteurs hebben de kennis en kunde in huis om alle klussen te kunnen aanpakken. Onze werkplaats is modern en goed uitgerust. Van APK keuringen tot motoren en/of versnellingsbakrevisies, van een lampje vervangen tot complete dorpels lassen, voor ons en onze monteurs vormt het geen enkel probleem. Ook de huidige stand van de techniek is voor ons geen enkel probleem. Met diverse uitleescomputers kunnen we probleemloos de meeste auto’s uitlezen. Ook gaan wij graag op zoek naar andere dan de standaardmogelijkheden voor wat betreft onderhoud. Heeft u b.v. liever dat wij gebruikte onderdelen monteren, wij regelen het graag voor u!

Specialist in Suzuki, Renault en Land-Rover

Na 30 jaar Suzuki-Dealer te zijn geweest is het logisch dat we er veel verstand van hebben. Nog steeds bezitten we alle mogelijkheden om uw Suzuki op en top te kunnen onderhouden, garantieklussen en terugroepacties uit te voeren en dit alles uiteraard geheel volgens de fabrieksspecificaties. Ook voor de verkoop kunt u nog steeds bij ons terecht. We hebben diverse modellen in de showroom staan en uiteraard alle materialen en middelen om u hier een scherp aanbod voor te kunnen doen.

Onze liefde voor franse merken en Renault in het bijzonder is ons vanuit het verleden ingegeven. Nog steeds verkopen we jaarlijks een behoorlijk aantal nieuwe en gebruikte Renaults. Ook onderhoud en garantie voeren wij geheel conform fabrieksspecificaties uit. Door onze enorme kennis en ervaring kunnen wij vrijwel elk probleem oplossen.

De liefde voor het merk Land-Rover is na de aankoop van onze eerste Land-Rover, nu ruim 12 jaar geleden, een virus geworden. In de afgelopen jaren hebben wij een behoorlijk aantal nieuwe en gebruikte Land-Rovers verkocht en ook in onderhoud. Carrosserieën herstellen en complete motor en versnellingsbakrevisies zijn geen enkel probleem voor ons. Maar ook gewoon regulier onderhoud voeren we compleet en conform fabrieksspecificaties uit. En ook hier geldt, we zijn graag bereid mee te denken naar alternatieve oplossingen, zoals gebruikte onderdelen of speciale tarieven voor grotere klussen.

Schadeherstel

Als erkend Schadegarant bedrijf, zijn wij hiervoor het aangewezen adres om uw schade volgens de regels van uw verzekeringsmaatschappij uit te voeren. Met of zonder vervangend vervoer, allemaal geen enkel probleem voor ons.

Bovag Lease Service Center

Sinds kort zijn wij ook officieel Bovag Lease Service Center. Door dit certificaat voldoen wij aan de hoge kwaliteitseisen die leasemaatschappijen aan autobedrijven die aan hun auto’s mogen werken stellen. Het behalen van dit certificaat geeft ons de mogelijkheid om te werken aan alle leaseauto’s van welk merk of leasemaatschappij dan ook. Dus ook voor onderhoud en reparatie aan uw leaseauto bent u bij ons van harte welkom.

Wagenparkbeheer

Voor een ondernemer/onderneming zijn auto’s vaak een noodzakelijke kostenpost. Om dit zo kostenbewust en verantwoord in de hand te houden bieden wij de mogelijkheid op dit samen met u te beoordelen en een gedegen plan van aanpak te maken om de kosten voor deze auto’s in de hand te houden. Eventueel aangevuld met vaste afspraken, maandoverzichten en centrale en periodieke facturen.

Autoverhuur

Als autoverhuurder hebben wij ons de laatste jaren al bewezen. Wij richten ons vooral op de zakelijke markt. Alle auto’s zijn mogelijk om te huren bij ons. Ons wagenpark bestaat uit een grote diversiteit van auto’s. en mochten u voor een speciaal project iets bijzonder nodig hebben, dan regelen we het graag voor u. wij werken hiervoor samen met een aantal collega verhuurders, waardoor we aan bijna alle specifieke wensen kunnen voldoen, of het nou om een vrachtwagen gaat, een 4x4 voor een speciaal project, of een bak laadklep voor palletvervoer, wij regelen het graag voor u!

(Bedrijfs)Auto - aanpassingen

Ook voor (bedrijfs)autoaanpassingen bent u bij ons aan het juiste adres. Diverse projecten hebben we al uitgevoerd. Van aanpassingen zoals bestickering tot de ombouw van complete mobiele werkplaatsen, wij voeren het graag voor u uit. Uiteraard hebben wij diverse referentieprojecten welke u terug kunt vinden op deze website of in ons bedrijf om u te kunnen overtuigen van de veelzijdigheid en kwaliteit van onze diensten.

Bootservice

Als eigenaren met een watersporthart hebben wij ons tevens toegelegd op onderhoud en service van technische installaties in boten. Of het nou de elektrische installatie of motortechnische installatie is, wij willen u graag van dienst zijn met een goed advies eventueel gevolgd door de uitvoering van de door u gewenste aanpassingen. Wij hebben de mogelijkheid om veel werkzaamheden op locatie uit te voeren. Ook het jaarlijkse onderhoud van uw buitenboordmotor doen we graag voor u. Mocht u vragen over deze service hebben neem contact op met Christiaan of Harriët Setz.

Contact

Naam
E-mail Adres
Telefoonnummer
Vraag
Contact via *
    
* = Verplichte velden.
Autobedrijf Setz Hoogezand B.V. - Hoofdstraat 85 - 9601 EB Hoogezand - T(0598) 39 68 68
Inloggen