Christiaan Setz

Eigenaar  / Werkplaatsreceptionist

Als hoofdtaak heeft Christiaan de aansturing van de werkplaats, receptie en het magazijn, u zult hem bij het aanbieden van uw auto voor onderhoud en/of reparatie dan ook vaak tegenkomen.

Uiteraard kunt u voor alles wat ons bedrijf aangaat contact met hem opnemen. Ook op- of aanmerkingen omtrent deze website, onze service of onze auto's hoort hij graag.

cwsetz@autobedrijfsetz.nl        of     0598-396815


Harriët Setz - Kielman

Eigenaar / Verkoper 

Samen met Christiaan runt Harriët het bedrijf. Haar hoofdtaak is u te voorzien van een goede nieuwe of gebruikte betrouwbare auto.

Uiteraard kunt u ook contact met haar opnemen voor alle andere zaken omtrent het bedrijf.  

hjkielman@autobedrijfsetz.nl        of         0598-396805


Marcel Smit

Werkplaatsreceptionist

Marcel is naast Christiaan verantwoordelijk voor de receptie in ons bedrijf, en ook een regelneef dus. Heeft u vragen over uw auto omtrent onderhoud en/of reparatie neem gerust contact met hem op.

msmit@autobedrijfsetz.nl     of     0598-396815


Peter Schuurmans

Werkplaatschef, 1e monteur en APK keurmeester

Onze alleskunner. Als werkplaatschef moet Peter beschikken over een enorme kennis en kunde. Dat is hem zeker gelukt, al leert hij natuurlijk nog wel elke dag bij.

Door zijn enorme ervaring is er geen klus te gek voor hem, of het nou een complete motor uitbouwen of een complexe electronische storing is, uiteindelijk gaat de auto goed gerepareerd de deur weer uit.


Kevin Kemper

1e Monteur 

 

Kevin heeft ook al heel wat jaartjes bij ons bedrijf achter de rug. Hij blijft leren en heeft daar veel mogelijkheden voor. Ook voor Kevin is ondertussen geen klus te gek! Nog even wachten en hij is ook APK keurmeester. 


Janine Zaaiman

Monteur in opleiding

 

Janine is onze jongste medewerker en monteur. Al van kinds af aan wist ze zeker dat ze automonteur wilde worden. Ze is dit schooljaar begonnen aan haar 2e leerjaar, en heeft sinds kort besloten om haar studie in deeltijd af te maken bij ons bedrijf. Wij zijn daar superblij mee en hopen dat wij veel van haar en zij veel van ons kan leren!


Contact

Naam
E-mail Adres
Telefoonnummer
Vraag
Contact via *
    
* = Verplichte velden.
Autobedrijf Setz Hoogezand B.V. - Hoofdstraat 85 - 9601 EB Hoogezand - T(0598) 39 68 68
Inloggen